Tinder'da yeni düzen: Kadınlar başlatabilecek

Çöpçatanlık uygulaması Tinder'daki yeni güncellemeyle sohbeti artık sadece kadınlar başlatabilecek.

53 milyon kullanıcısı bulunan Tinder'da yeni bir özellik test ediliyor. Bu özellik küfür ve hakaret içeren yorumlar nedeniyle kadın kullanıcıların sohbet fonksiyonunu erkeklere nazaran daha az kullanması üzerine geliştirildi.

Mevcut durumda kullanıcılara eş adaylarını sağa veya sola kaydırarak eşleşme imkanı sunan Tinder uygulaması, birisiyle eş olunduğunda sohbeti her iki tarafın da başlatmasına izin veriyordu. 

Test aşamasında olan bu özellik ile artık sadece kadınlar sohbeti başlatabilecek. Kullanıcının isteğine göre ayarlanabilecek olan bu özelliği sadece heteroseksüel kadınlar kullanabilecek.

Dünya çapında 50 milyon kişi tarafından aktif olarak kullanılan uygulamasının ücretli versiyonunu da 3 milyon kişi kullanıyor. Tinder uygulaması şu zamana kadar 100 milyon kez indirildi. 

Teknoloji Haberleri

Apple açıkladı: iPhone nasıl şarj edilmeli?
O telefonlar için YouTube dönemi sona erdi
Avrupa'da en çok satan akıllı telefonlar belli oldu
WhatsApp Web'e dikkat çeken yeni özellik!
WhatsApp'ın gizli özellikleri ortaya çıktı!