Xiaomi'den sevindiren haber! Türkiye'de üretime başlandı

Xiaomi, Türkiye'de üretime başladı. Teknoloji şirketi Xiamoi ve partneri Salcomp’un İstanbul Avcılar’daki fabrika açılışında yapılan konuşmalarda, Türkiye’deki girişimin çok değerli olduğu ifade edildi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, "Sadece üretim alanında değil, Ar-Ge alanında da Xiaomi'nin ülkemize yatırım yapmasını bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Teknoloji şirketi Xiaomi ve partneri Salcomp'un, yıllık 5 milyon adet akıllı telefon üretim kapasitesine sahip İstanbul Avcılar'daki fabrikasının açılışı gerçekleştirildi. Düzenlenen açılışa katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Sayan, törende yaptığı konuşmada, Xiaomi'nin Türkiye'deki girişiminin çok değerli olduğunu aktardı.

Teknoloji Haberleri

Google’dan işe alımda yeni dönem: Yazılım mülakatlarında yapay zeka kullanılabilecek
GSM Operatörlerinin Sunduğu Dijital Ödeme Sistemleri: 2026 Kapsamlı Rehber
GEO Ajansı 2026: Türkiye ve Avrupa'nın En İyi 10 GEO Firması
Yapay Zeka Bunu da Yaptı: Beyni Okuyor, Zihni Komuta Ediyor!
Kimse bunu beklemiyordu: Türkiye yapay zekâda lider oldu