20 bin liralık koltukta uçan adam tahtakurularının saldırısına uğradı

Kanadalı Mike Gregory, uçakta uyuyup uyandığında yastığını kanlar içinde buldu. Tahtakuruları tarafından ısırılan adam, business class biletine 20 bin lira vermişti.

Londra'dan Güney Afrika'nın Cape Town şehrine business class ile uçan adamı tahtakuruları ısırdı. 35 yaşındaki Mike Gregory isimli adam, uçuş için 4 bin pound (yaklaşık 20 bin TL) vermişti.

YASTIĞI KANLAR İÇİNDEYDİ

Prestiji ve pahalı biletleri düşünüldüğünde bir uçağın business class koltuğu tahtakurularının bekleneceği son yerdir ancak şanssız adam yüzden fazla ısırık ile uçuşunu tamamladığında neye uğradığını şaşırmıştı.

British Airways firmasına ait uçakla seyahat eden Kanadalı adam, uyuyup uyandığında yastığında kan lekeleri bulduğunu ve tüm vücudunda inanılmaz bir kaşıntı duyduğunu söyledi. 120 ile 150 arası ısırığa maruz kalan adam, eşi ve iki küçük çocuğu ile yolculuk ediyordu.

Yaşam Haberleri

Osmaniye'de hobi olarak başladı, hasada kendi de inanamadı
Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? Giysiden ve siyah kıyafetten çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar?
Nihayet sona eriyor: Bu 4 burç 10 yıllık kalp kırıklıklarından ve sancılı karmik döngüden kurtuluyor!
Baba Vanga 2026 yılının son dönemi için neler söyledi?
İş İnsanı Seyithan Hanoğlu’ndan İnşaat ve Yatırım Alanında Güçlü Vurgu