Balıktan 7 bin kat daha fazla omega içeriyor! Balık yiyemeyen bunu kullansın! Şifa deposu

Prof. İbrahim Saraçoğlu kanseri bitiren mucizevi besini açıkladı. O besin Tam bir Omega-3 deposu. Balıktan 7 bin kat daha fazla omega yağ asitleri barındırıyor.

Prof. İbrahim Saraçoğlu kanseri bitiren mucizevi besini açıkladı.

İşte İbrahim Saraçoğlu'nun ısrarla tavsiye ettiği kanseri bitiren o besin...

Akciğer kanseri ile ilgili önemli bilgiler veren Prof. İbrahim Saraçoğlu, omega-3 yağ asidi bakımından balıktan bile zengin olan bu besini anlata anlata bitiremedi. Hem içeriğindeki besinlerle hem de kabuğuyla çok faydalı olduğunu belirten İbrahim Saraçoğlu, bu besinin ilaç üretiminde bile kullanıldığını söyledi.

İbrahim Saraçoğlu'nun öve öve bitiremediği o besin keten tohumu. 

KETEN TOHUMU FAYDALARI

Keten tohumu, omega 3 yağ asidi içeriği ile faydalı besinler listesine üst sıralardan girebilir. Keten tohumu faydaları için detaylar yazımızda…

Keten Tohumu Faydaları

Keten Tohumu Yağı Omega 3 Zengini

 Keten Tohumunun Güç Sırrı

 Antioksidan Deposu

 Kolesterol Düşürmede Yardımcı

 Sindirim Sistemini Destekler

 Kansere Karşı Zırh Oluşturabilir

 Kan Şekerini Dengeler

 Cildi İyileştirir

 Tok Tutar

 Kadınlar Neden Keten Tohumu Tüketmeli?

 Veganlar İçin Besleyici

KETEN TOHUMU NASIL KULLANILIR?

Keten tohumu birçok farklı şekilde kullanılabilir. Keten tohumu, chia tohumu ya da kinoa gibi trend gıdalardan biri değildir ama keten tohumu faydaları nedeniyle aslında beslenmenizde düzenli olarak tüketebileceğiniz bir ürün. “Keten tohumu faydaları?” diye düşününce ilk olarak keten tohumunun omega 3 deposu olduğu akla gelir. Topraksı bir tada sahip bu kahverengi tohumlar, görünümüyle susama benzer. Bütün olarak tüketilmesi yerine kolay sindirilmesi ve besinin doğrudan bağırsaktan bütün olarak geçmemesi için öğütülmesi önerilir. Öğütülen keten tohumunun faydalarından yararlanıldığı söylenir.

KETEN TOHUMU YAĞI

Keten tohumu, sağlıklı yağ, lif ve antioksidan sağlayan bir besindir. Eski Mısır ve Çin’de yetiştirilen bu tohum, Asya’da binlerce yıldır Ayurveda tıbbının bir öznesidir. Keten tohumu kullanımı çeşitlidir. Yağı, unu, tozu, kapsülleri kullanılabilir. Geçmişten beri amaç; kabızlık, diyabet, yüksek kolesterol, kalp hastalığı, kanser veya başka hastalıklarda fayda sağlanmasıdır. Ancak keten tohumunun faydaları kadar zararları da olabilir. Çünkü bu besinle ilgili araştırılması gereken pek çok konu vardır. İşte keten tohumunun faydaları ve zararları…

KETEN TOHUMU YAĞI OMEGA 3 ZENGİNİ

Keten tohumu, bitki bazlı bir omega 3 yağ asidi olan alfa-linolenik asit (ALA) içerir. Dolaşım için faydalı olan bu asidin anti-inflamatuar etkisi bulunur. Yağ asitleri kemik kayıplarına neden olan osteoporoz ile savaşmada ve tip 2 diyabete karşı korumada etkilidir.

Yaşam Haberleri

Bu çiçeği koparanın hayatı kararıyor!
En çabuk yorulan kan grubu belli oldu!
Popüler diş macunlarında zehir alarmı
Meğer okuldaki kadınları haraca bağlamış
Kanında o madde tespit edildi