Bin 900 çocuğa bedava dondurma

Dalaman'da yaşayan Halil Göksu Bağçeci isimli vatandaşın başlattığı ve kısa sürede pek çok kişinin destek verdiği kampanya ile bin 900 çocuğa bedava dondurma dağıtıldı.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde yaşayan Halil Göksu Bağçeci isimli vatandaş çocukları sevindirmek için 500 çocuğa dondurma dağıtma kampayası başlattı. Bağçeci'ye vatandaşlar da destek verince toplam bin 900 çocuğa dondurma dağıtıldı. Dağıtım konusunda Dalaman Belediyesi’nden de destek alan Bağçeci, geçtiğimiz hafta Dalaman ve Ortaca ilçe merkezleri ile bakkalı olmayan Dalaman’ın Narlı Mahallesi’nde 1900 çocuğa bedava dondurma dağıttı. 

Yüzzerce çocuğu sevindirdi

"Cennette Darul Ferah adlı bir yer vardır ki oraya ancak çocukları sevindirenler girerler" Hadis-i Şerif’i ile yola çıktığını belirten Halil Göksu Bağçeci, “İlk başta ben 500 dondurma dağıtmaya niyetlendim ve paylaştım. Önce bir abim aradı, '75 tane benden dağıt' dedi. Bir abla aradı '10 tane de benden dağıt' dedi. Ben hiç beklemediğim bu ilgiden çok mutlu oldum, paylaştım. İnanılmaz bir destek geldi, dağıtacağım dondurma sayısı 1000’leri geçti“ dedi.

Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ertuğrul ise kampanyaya vatandaşlardan hala destek geldiğini ve dondurma dağıtımına destek olmak isteyenlerin olduğunu belirtti. Halil Göksu Bağçeci ise gelmeye devam eden destekler ile bayramdan sonra da çocuklara dondurma dağıtmaya devam edeceklerini söyledi. 

Yaşam Haberleri

Popüler diş macunlarında zehir alarmı
Meğer okuldaki kadınları haraca bağlamış
Kanında o madde tespit edildi
Sararan yorganları tertemiz yapan yöntem
Haşlanmış mısır suyunun mucizevi faydaları!