Dört doz Covid-19 aşısı sonuçları belli oldu

İsrail Başbakanı Bennett, ülkede yapılan bir araştırmanın ilk verilerini kamuoyu ile paylaştı. Bennett, dördüncü doz koronavirüs aşısının bağışıklığı 1 hafta içerisinde kayda değer bir oranda artırdığını duyurdu.

 Dördüncü doz aşılama sürecine başlayan İsrail’de Covid-19 aşıları ile ilgili dikkat çekici bir açıklama geldi.

Açıklamayı İsrail Başbakanı Naftali Bennett yaptı. Bennett, ülkede Covid-19 aşıları ile ilgili bir araştırma yapıldığını belirterek bunun ilk verilerini ve araştırmanın sonuçlarını kamuoyu ile paylaştı.
Bennett, dördüncü doz Covid-19 aşısının antikor seviyesini aşı olduktan 1 hafta sonra 5 kat artırdığını açıkladı.

Bennett açıklamayı Sheba Tıp Merkezi’nde yaptı. 60 yaşın üzerindekilere dördüncü doz aşı onayı veren İsrail Başbakanı Bennett, “Dördüncü aşı güvenli. Dördüncü aşıyı olanların antşkor seviyelerinde 5 kata çıkan artış görüyoruz Bu durum hastalığın bulaşması, hastaneye kaldırılma oranı ve semptomların azalması anlamına geliyor” ifadesini kullandı.
 

Sağlık Haberleri

Ulaş Utku Bozdoğan ile Yaşlanmayı Önlemenin Bilimsel Yöntemleri
Diş Teli Fiyatları 2025: Alpdent Diş Teli ve İmplant Merkezi
En çok yaşayan kan grubu belli oldu!
Ayrılık anksiyetesi ile nasıl başa çıkılır?
2025 İlkbaharında Vakalarda Patlama