Denizli’de poligon inşaatı sırasında foseptik çukurunda biriken suyu boşaltan işçiler pompadan çıkan egzoz gazından etkilendi. Üç işçi olay yerinde, bir işçi de kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli'de Pamukkale İlçesi'ne bağlı Karataş Mahallesi'nde 6 metre derinliğindeki kuyu önceki günkü yağış nedeniyle doldu. Kuyudaki suyu tahliye etmek isteyen işçiler dalgıç pompa kullanılmıştı.
Kuyuda bulunan üç işçi pompanın egzoz gazından etkilendi. Baygınlık geçiren işçilere inşaatta çalışan diğer işçiler müdahale etmek istedi. Müdahale sırasında kuyuya inen 5 işçi daha egzoz gazından etkilendiği açıklandı.
Sözcü'nün haberine göre; çağırılan AFAD ve Denizli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri baygın halde 5 kişinin bedenini kuyudan çıkardı. Aykut Kayalar, Şevket Çetin ve Emrullah Albayrak isimli işçilerin ise cansız bedenlerine ulaşıldı. Hastaneye kaldırılan işçilerden birinin daha yaşamını yitirdiği öğrenildi.