Futbolcu, yaptırdığı DNA testi ile çocuklarının başkasından olduğunu öğrendi

Eski Chelsea futbolcusu 45 yaşındaki Geremi, yaptırdığı DNA testinde çocuklarının kendisinden olmadığını öğrendi.

Eski Chelsea futbolcusu 45 yaşındaki Geremi, hayatının şokunu yaşadı. Eski yıldız DNA testi yaptırdıktan sonra iki çocuğunun eşinin eski kocasından olduğunu ortaya çıkınca eşine boşanma davası açtı.

The Sun'ın haberine göre; 45 yaşındaki eski orta saha oyuncusu Geremi, çiftin ikizlerinin, Laure'un eski kocası ile yaşadığı kaçamak sonrasında doğduğunu söyledi.

GENÇLERBİRLİĞİ'NDEN REAL MADRİD'E TRANSFER OLMUŞTU

Njitap Geremi, 1997-1999 yılları arasında Gençlerbirliği'nde, 2010'da ise yarım sezon Ankaragücü'nde oynadı. Geremi, Süper Lig'de 69 maça çıktı ve 11 gol 4 asiste imza attı.

Geremi, 2 sezon oynadığı Gençlerbirliği'nden, Real Madrid'e 5 milyon Euro bonservisle transfer oldu.

2003 ile 2007 yılları arasında Chelsea'de de forma giyen Geremi, 2011 yılında futbola veda etti.

Yaşam Haberleri

Suyu yanlış içiyormuşuz!
Emekliler bu 4 ilçeye akın ediyor!
Karşınızda dünyanın en zeki 10 hayvanı!
İşte Türkiye'nin en mutsuz şehirleri!
Ve karşınızda dünyanın en çirkin can dostu!