Nizip 1 No'lu Konaklama Merkezi'ndeki bir çadırda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın sonrasında çadırda inceleme yapan sağlık ekipleri, içeride bulunan 2 yaşındaki Berra A. isimli çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti.
Dumandan etkilenen ve ölen çocuğun ağabeyi olduğu öğrenilen Nadir A. (22) ile yangın sırasında çadırda bulunan Semir Halid H. (34) ambulansla Nizip Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Berra A.'nın cenazesi ise savcılık incelemesinin ardından otopsi için Gaziantep Adli Tıp morguna kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Gaziantep Nizip'te yangın: 1 Suriyeli bebek öldü
Nizip'te Suriyelilerin barındığı Konaklama Merkezi'ndeki bir çadırda meydana gelen yangında 2 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, dumandan etkilenen 2 kişi tedavi altına alındı.
Yaşam Haberleri
Osmaniye'de hobi olarak başladı, hasada kendi de inanamadı
Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? Giysiden ve siyah kıyafetten çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar?
Nihayet sona eriyor: Bu 4 burç 10 yıllık kalp kırıklıklarından ve sancılı karmik döngüden kurtuluyor!
Baba Vanga 2026 yılının son dönemi için neler söyledi?
İş İnsanı Seyithan Hanoğlu’ndan İnşaat ve Yatırım Alanında Güçlü Vurgu