İki hafta önce evlenmişti! Hayatını kaybetti

İngiltere'de profesyonel boksörlük yapan 25 yaşındaki Georgia O'Connor hayatını kaybetti.

Georgia O'Connor, 31 Ocak tarihinde yaptığı açıklamada "Ekim ayının başından beri 17 hafta boyunca sürekli ağrı çektim, bir şeylerin yanlış gittiğini biliyordum. Başından beri kanser olduğumu hissettiğimi doktorlara söyledim. Riskleri biliyordum. Kolitim ve karaciğer rahatsızlığım var, bu iki hastalık kansere yakalanma olasılığını büyük ölçüde artırıyor. Riskin ne kadar yüksek olduğunu ben de biliyorum, onlar da biliyordu. Ama hiçbir lanet doktor beni dinlemedi" ifadelerine yer vermişti.

'BENİ GÖRMEZDEN GELDİLER'

Ağrıları yüzünden acı içinde ağlayarak doktorlara yalvardığını söyleyen boksör, "Taramaları ya da kan testlerini tek bir doktor bile yapmadı. Bunun yerine beni görmezden geldiler. Bir şey olmadığını söylediler, aşırı tepki veriyormuşum gibi davrandılar. Araştırmayı reddettiler. Dinlemeyi reddettiler. Hatta biri bana 'Hepsi senin kafanda' dedi. Peki ya şimdi? Şimdi kanser yayıldı" demişti.

O'Connor, ağır sağlık sorunları olmasına rağmen 2021 yılında profesyonel olduğundan beri hiçbir boks karşılaşmasında yenilmedi. Birçok spor organizasyonunda madalyalar kazanan Georgia O'Connor, iki hafta önce dünyaevine girdiğini duyurmuştu.

Yaşam Haberleri

O vahşette flaş gelişme yaşandı
Açıklama geldi
Bu meyvenin kılçığı her derde devaymış!
Mastürbasyon yapmamanın şok edici etkisi ortaya çıktı!
1 buçuk yaşındaki bebek kene ısırması yüzünden öldü!