DHA'nın haberine göre olay, bugün öğle saatlerinde, Çayırova Fevzi Çakmak Caddesi’nde bulunan bir şirkete ait binanın inşaatında meydana geldi.
Binanın dış cephesine camların montajını yapan 4 işçi iskelenin çökmesi sonucu yaklaşık 15 metre yüksekten yere düştüler. Yaralanan 34 yaşındaki Şevki Işık, 47 yaşındaki Niyazi Alıcı Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ne, 38 yaşındaki Veli Özüer ile 40 yaşındaki Nizamettin Keleş ise Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ağır yaralanan Şevki Işık yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.
3 işçinin ise tedavileri devam ediyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İnşaatta iskele çöktü: 1 ölü
Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde bir binanın dış cephesine camların montajını yapan işçilerin bulunduğu iskele çöktü. 1 kişi ölürken, yaralanan 3 kişi ise tedavi altına alındı.
Yaşam Haberleri
Osmaniye'de hobi olarak başladı, hasada kendi de inanamadı
Çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar? Giysiden ve siyah kıyafetten çamaşır suyu lekesi nasıl çıkar?
Nihayet sona eriyor: Bu 4 burç 10 yıllık kalp kırıklıklarından ve sancılı karmik döngüden kurtuluyor!
Baba Vanga 2026 yılının son dönemi için neler söyledi?
İş İnsanı Seyithan Hanoğlu’ndan İnşaat ve Yatırım Alanında Güçlü Vurgu