Ünlü psikolog Esra Ezmeci'nin sunduğu Yeni Baştan programındaki itiraf köşesinde, bir kadının paylaşımı yok artık dedirtti. Feride ismindeki genç kadın nişanlısının annesinin cinsel içerikli fotoğraflar çekip babasına gönderdiğini söyledi.
Genç kadın Esra Ezmeci'ye nişanlısıyla çok mutlu olduğunu anlatırken bir akşam babasının telefonunda gördükleriyle de nasıl şok yaşadığını itiraf etti.
KAYINVALİDESİ BABASINA JARTİYERLİ FOTOĞRAF ATMIŞ
Feride adındaki konuk "Babamın telefonuna ihtiyacım vardı mesaj atmak için. mesaj gördüm ben bastım basmaz olsaydım babamla kayınvalidem fotoğraflaşmışlar, oldukça müstehcen fotoğraflar olduğunu söyleyebilirim. Beynimden aşağı kaynar sular aktı. Hanımefendi giyinmiş süslenmiş, jartiyer giymiş, birtakım yerlerini pozisyonlara getirip babama atmış babam da karşılık vermiş kendisine" dedi.
ESRA EZMECİ SUÇLULARI AÇIKLADI
Esra Ezmeci yaşananları sessizce dinleyerek "Şoka girdiniz... Bu işin 2 suçlusu var ama babanız ve annesi" diyerek konuğuyla dertleşti.
Feride konuşmasının devamında kayınvalidesini suçlayarak "Bunu kendi oğluna nasıl yapabilir? Biz çocuk yapmayı konuşurken bu nasıl olur?" dedi ve isyan etti.