Köpek ölümlerinde yeni gelişme! Tüm çalışanlar açığa alındı

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi’nde üç sokak köpeğinin zehirli iğne ile öldürülmesi, kamuoyunda büyük tepki toplamıştı.

Polisin yaptığı araştırmada İzmit Belediyesi Veteriner Şube Müdürlüğü’nde görevli 4 kişi gözaltına alındı. Görevlilerin, emniyetteki ifadelerinde suçlarını itiraf ettikleri bildirildi.

AÇIĞA ALINDIKLARINI DUYURDU

Sözcü'nün haberine göre; Konuyla ilgili bir açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, şunları söyledi:

Yahya Kaptan Mahallesi’nde gerçekleşen köpek ölümleriyle ilgili olarak açılan soruşturma tamamlanana kadar Veterinerlik İşleri Müdürlüğü tüm çalışanları açığa alınmış olup tüm çalışmalarına ara verilmiştir.

 Açılan soruşturma neticesinde ihmali bulunan kim varsa gereken her türlü girişim titizlikle yerine getirilecektir.

İzmit Belediyesi olarak yaşanan acı olayın derin üzüntüsünü duyuyor, tüm hayvan severlerin acısını en kalbi duygularımızla paylaşıyoruz.

Yaşam Haberleri

Sararan yorganları tertemiz yapan yöntem
Haşlanmış mısır suyunun mucizevi faydaları!
Kosmos 482 uzay aracı'nın Türkiye'ye düşmesi bekleniyordu! Sonunda rahat bir nefes alındı
Sebzeleriniz haftalarca taptaze kalsın!
Soğanlarınızı uzun süre taze tutmanın sırrı!