Maltepeliler oyuncaklarını köy okullarına gönderiyor

Maltepe Belediyesi, üç noktaya yerleştirdiği kumbaralarla, kitap ve oyuncak biriktiriyor. İlçe halkının ilgi gösterdiği bu kampanya ile toplanan oyuncaklar köy okullarındaki çocuklarını sevindirmek için kullanılıyor.

Maltepe Belediyesi, oyuncak ve kitap kumbaralarıyla çeşitli sosyal etkinliklerden topladığı kitap ve oyuncakları, köy okullarına gönderecek.

Maltepe Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'nün, oyuncak ve kitap kumbaralarıyla, çeşitli sosyal etkinliklerden topladığı kitap ve oyuncaklar, Diyarbakır Çınar Beşpınar İlkokulu, Bitlis Güroymak Taşüstü İlkokulu, Kars Dağpınar Çağdaş Yaşam İsmet Güresen İlköğretim Okulu ile Gaziantep Yavuzeli Bakırca İlkokulu'ndaki çocuklarla buluşacak.

5 YILDA 60 KOLİ TOPLANDI

Beş yıldan bu yana ihtiyacı olan okullara ve çocuklara, kitap ve oyuncak gönderdiklerini ifade eden Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Canan Aslan, “Özellikle kurmuş olduğumuz 3 noktadaki oyuncak ve kitap kumbaralarına, bağış yapan vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Lütfen, bu kumbaralara kırık, hasarlı oyuncaklar ile kullanılmış kitap ve test kitapları atmayınız. Bunları toplarken ve ayrıştırırken sıkıntı yaşıyoruz. Bugüne kadar 60 koli oyuncak ve kitabı çocuklarla buluşturduk. İlçemizin duyarlı vatandaşlarına, kitap ve oyuncaklar için teşekkür ediyorum. Maltepe'nin dostluk eli sayelerinde Türkiye'ye uzanıyor” dedi.

Yaşam Haberleri

Mastürbasyon yapmamanın şok edici etkisi ortaya çıktı!
1 buçuk yaşındaki bebek kene ısırması yüzünden öldü!
Türk markasına ait vanilya aromalı helvada ölümcül bakteri çıktı
15 erkek öğrenciyi istismar etti, karısı evde bastı
Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına Atatürk sorusu damga vurdu! Öğretmen yarışmacı soruyu bilemedi