Uyuşturucu tacirlerine şafak operasyonu yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlediğini bildirdi. Adreslere yapılan baskınlarda aranan şüpheliler tutuklandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele ekipleri, il genelinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 16 farklı adrese 13 şüphelinin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon başlattığı öğrenildi.

Şafak vakti yapılan baskınlara özel harekat polisleri destek verdi. Öte yandan Narkotik ekiplerinin baskın düzenlediği bir diğer adres ise Gaziosmanpaşa idi. Baskın yapılan adresler ekipler tarafından didik didik aranırken aranması bulunan çok sayıda şüpheli gözaltına alındığı duyuruldu.

Yaşam Haberleri

Suyu yanlış içiyormuşuz!
Emekliler bu 4 ilçeye akın ediyor!
Karşınızda dünyanın en zeki 10 hayvanı!
İşte Türkiye'nin en mutsuz şehirleri!
Ve karşınızda dünyanın en çirkin can dostu!