Yeşilçam'ın ünlü isminden müjdeli haber

Yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle ameliyat masasına yatan ve taburcu olmasına rağmen kendisini iyi hissetmediği için tekrar hastaneye kaldırılan Bahar Öztan'ın son durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bahar Öztan, yumurtalık kanserinin nüksetmesi nedeniyle Ekim ayının son haftasında yeniden ameliyat masasına yatmıştı. ‘Yeşilçam'ın gamzeli güzeli' Öztan, taburcu olmasına rağmen kendisini iyi hissetmediği için geçtiğimiz hafta yeniden hastaneye kaldırılmıştı.

MORALİ YERİNDE

Ünlü ismi ziyaret eden gazeteci Nasuh Bektaş, Öztan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi. Öztan’ın “Birkaç güne kadar taburcu olacağım” dediği öğrenilirken, bundan sonraki aşamada kemoterapi sürecinin başlayacağı aktarıldı. Bektaş, Öztan’ın moralinin yerinde olduğunu belirterek, “Doktorlarından çok memnun, sevenlerinin ilgisinden dolayı çok mutlu” dedi.

Yaşam Haberleri

Suyu yanlış içiyormuşuz!
Emekliler bu 4 ilçeye akın ediyor!
Karşınızda dünyanın en zeki 10 hayvanı!
İşte Türkiye'nin en mutsuz şehirleri!
Ve karşınızda dünyanın en çirkin can dostu!