Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen eğitim seminerine Büyükşehir Belediyesi’nin farklı birimlerinden çok sayıda personel katıldı.
Gençlerin finansal okur yazarlık eğitimlerini önemsediklerinin altını çizen Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Daire Başkanı İsmail Güneş, ‘’Finansal okur yazarlık bilincini tüm topluma yaydığımız zaman bunun toplumsal faydası zaman içerisinde bizlere daha iyi yansıyacaktır. Aslında bu bir tüketim eğilimi içerisinde olduğumuzu göstermektedir. Ve bu tüketim ağında umut ediyorum ki tasarruf bilinci de bu tür çalışmalarla daha çok artacaktır’’ dedi.
Eğitim sonrası katılımcılara TEB Aile Akademisi Yöneticisi Nevben Solmaz tarafından TEB Aile Akademisi Sertifikası verildi.