Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile Gündoğmuş İlçesi Güneycik Mahallesi’nde içme suyu temini için yeni sondaj açıldı. Açılan yeni kaynaktan

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gündoğmuş İlçesi Güneycik Mahallesi’nin yıllardır süregelen içme suyu sorununu sona erdirdi. Kuzpınarı mevkiindeki haneler suya kavuştu.


Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışma ile Gündoğmuş İlçesi Güneycik Mahallesi’nde içme suyu temini için yeni sondaj açıldı. Açılan yeni kaynaktan bölgedeki Kuzpınarı mevkiinde ikamet eden vatandaşlara da içme suyu sağlandı. Bunun için Kuzpınarı mevkiine 5 ton kapasiteli bir içme suyu deposu kuran ASAT bölgede ikamet eden vatandaşlara sağlıklı içme suyunu ulaştırdı.

SU HAYATTIR

Güneycik Mahallesi Muhtarı Abdullah Güney, çalışmadan duydukları memnuniyeti şu sözlerle ifade etti: “Öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Başkan’a çok teşekkür ederim. ASAT Genel Müdürlüğü mahallemize açtığı sondaj ile su sorunumuzu çözdü. Yeni kurulan mahallelerimizde de su sorunlarını çözüyorlar.” 

Mahalle sakini Kemal Kara da içme suyu sorununun çözülmesinden duyduğu sevinci dile getirerek, “Yıllardır su sorunu yaşıyorduk. Su hayattır. Bize bu hayatı getirenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu’ndan Eğitime Büyük Destek: Disleksi Merkezi’nde Dersler Devam Ediyor
Başkan Çerçioğlu Tarih, Doğa Ve Sporu Bir Kez Daha Nysa’da Buluşturacak
Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın’ın Dört Bir Yanında Eş Zamanlı Yol Yenileme Çalışmaları
Başkan Çerçioğlu’nun Çalışmalarıyla Söke’nin Altyapısı Yenileniyor
Kuşadası’nda Dip Temizliği