Ayağa kalkmayan personele ‘tuvalet önünde oturma’ cezası

Kendisini görünce ayağa kalkmayan personele tuvaletin önünde bekleme cezası veren Güngören Belediye Başkan Yardımcısı’nın istifası alındı.

Kararı Güngören Belediye Başkanı Dr. Mim. Bünyamin Demir Twitter hesabından duyurdu. Demir şöyle yazdı:

"Belediyemizde bugün meydana gelen üzücü olaydan dolayı ilgili başkan yardımcımızın istifası alınmıştır. Mesai arkadaşımız ve Güngören halkından özür dileriz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."

NE OLMUŞTU?

Güngören Belediyesi'nde AKP’li bir başkan yardımcısı, kendisini görüp ayağa kalkmadı diye belediye çalışanını cezalandırmıştı. Çalışana belediye binasında her gelen kişinin önünde ayağa kalkma cezası verilmesi tepkilere neden olmuş, AKP’li Mehmet Metiner, "Davamız adına utanç verici bir uygulama... Gereği acilen yapılmalı" sözleriyle tepki göstermişti.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür