Başkan Atay, Normalleşme Sürecinde Tedbiri Elden Bırakmıyor

Efeler Belediyesi, Korona Virüs salgın hastalığı sebebiyle yaşanılan normalleşme sürecinde hastalık riskini en aza indirmek için yoğun mesai harcıyor.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, normalleşme sürecinde de kent genelinde kurulan pazarlarda maske, eldiven dağıtmaları ve ateş ölçümü yapmaları için “Efe Masa” ekiplerine gerekli talimatı verdi. Efe Masa ekipleri pazaryerlerinde vatandaşlara ve esnaflara maske, eldiven dağıttı ve esnafların, vatandaşların ateş ölçümünü yaptılar. Aynı zamanda Efeler Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçede bulunan esnaflara Korona Virüs bilgilendirme broşürleri ve afişleri dağıttı.

Pazaryerlerinde maske dağıtımı ve ateş ölçümü yapan ‘Efe Masa’ ekipleri aynı zamanda vatandaşların istek ve şikâyetlerini ilgili belediye birimlerine iletmek için not aldı. Yapılan çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar, Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’a teşekkür etti.

Yerel Haberleri

Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor
Başkan Çerçioğlu çocukları uçurtma şenliği'nde buluşturdu
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN YANINDA
Eyüpsultanı Güzel Günler Bekliyor
Trabzon yarın okullar tatil mi? 26 Şubat Trabzon kar tatili var mı?