Başkan Gürbüz: Uyarıları dikkate alın

Dünyayı etkisi altına alan ve pek çok ölüme neden oaln korona virüsüne karşı tüm Türkiye'de olduğu gibi Foça'da da önlemler alınıyor.

Foça Belediyesi ekipleri ilçede çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmalara dair açıklamalarda bulunan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, "Bireysel her önlemimiz toplumumuza sağlık olarak geri dönecektir, bu zor günleri atlattıktan sonra 7 gün 7 gece Foça Festivalinde görüşmek üzere" diye konuştu.

Sosyal medyadan açıklama yapan Başkan Gürbüz, "İzmir’in en küçük ilçelerinden biriyiz, bu nedenle sağlık, ulaşım, konaklama ve hizmet kapasitemiz metropollere göre daha küçük çaplıdır. İçinde bulunduğumuz durumun ciddiyetini göze alarak en başta sağlık bakanlığı ve uzmanların uyarılarını dikkate almanızı, hafta sonu tatiliniz de dahil olmak üzere zorunda olmadıkça evlerinizde vakit geçirmenizin önemini bir kere daha belirtmek istiyoruz. Bireysel her önlemimiz toplumumuza sağlık olarak geri dönecektir, bu zor günleri atlattıktan sonra 7 gün 7 gece Foça Festivalinde görüşmek üzere" dedi.

Yerel Haberleri

Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor
Başkan Çerçioğlu çocukları uçurtma şenliği'nde buluşturdu
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN YANINDA
Eyüpsultanı Güzel Günler Bekliyor
Trabzon yarın okullar tatil mi? 26 Şubat Trabzon kar tatili var mı?