Başkan Hasan Arslan, halk günlerinde vatandaşla buluşuyor

Çiğli Belediyesi’nin çözüm odaklı çalışmalarından biri olan halk günlerinde, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan vatandaşları dinliyor.

Çiğli Belediyesi’nin halkın güncel sorunlarına çözümler bulma noktasında yararlı, hızlı ve güvenilir bir yöntem olarak halk günleri uygulaması vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’ın bizzat katıldığı toplantılarda, vatandaşın gündeme getirdiği birçok sorun başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri tarafından anında not ediliyor ve çözüm bulunması noktasında en kısa sürede vatandaşa geri dönüş sağlanıyor. Halka direkt ulaşmanın önemini vurgulayan, talep ve sorunların birebir dinlenerek çözülmesi gerektiğine inanan Başkan Hasan Arslan, her hafta Çarşamba günleri öğleden sonra vatandaşlarla belediyede bir araya geliyor.

Çözüm odaklı belediye

En büyük isteklerinin sosyal belediyecilik adına ne gerekiyorsa onun yapılmasını sağlayarak, Çiğli’de yaşayan vatandaşların gönül rahatlığı ve huzur içinde yaşamaları olduğunu belirten Başkan Hasan Arslan, “Halk günleri projesiyle birçok talebi çözüme kavuşturduk. Vatandaşlarımızın yaşadığı günlük sorunlar var. Gerek mahallelerinde gerekse yaşadıkları çevrede onları zora sokacak sorunlar yaşıyorlar. Bunlara çözüm bulunması noktasında oldukça verimli bir iş başlattık ve sonuçlarını almakta bizleri mutlu ediyor. İşsizlik en büyük sorun. İstihdam büromuz aracılığıyla işsizlerimize iş imkanı sunmaya çalışıyoruz. Her zaman dediğim gibi onlara bir adım kadar yakınız. Belediye olarak sorunlarının çözümünde en önce biz onların yanındayız” dedi.

Yerel Haberleri

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür
Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor
Başkan Çerçioğlu çocukları uçurtma şenliği'nde buluşturdu