Başkan Soyer’den 1 Mayıs sürprizi

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sokağa çıkma yasağındaki sakin dönemde yol bakım ve asfaltlama çalışması yapan işçileri ziyaret etti.

Koronavirüs salgını nedeniyle alınan sokağa çıkma yasağı kararını fırsata çeviren İzmir Büyükşehir Belediyesi yolları şantiye alanı yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’nın belirlediği güzergahlarda çalışma yapan İZBETON ekipleri asfalt yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Normal zamanlarda kapatılması ve daraltılması imkansız olan güzergahlardan çalışmalara başlayan belediye ekipleri Karşıyaka-Bayraklı ve Çiğli ilçelerinin bağlantı yolu Anadolu Caddesi ile Konak-Karabağlar-Buca gibi ilçeleri bağlayan ana güzergah Yeşildere Yolu’nda işleri hızlandırdı. Ekipler, vardiya sistemi ayarlanmış bir şekilde yolu tamamen söktükten sonra yeniden asfalt dökerek kısa sürede çizgilerini de tamamlıyor.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer gece çalışan işçileri ve ekipleri ziyaret etti. Soyer, “Çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Sizleri tebrik ediyorum. 1 Mayıs işçi bayramınız kutlu olsun. Bayramı böyle kutlamak da varmış. Biz bu süreci aynı zamanda fırsata çevirerek çalışmaları hızlandırdık” dedi.

Başkan Soyer’e Genel Sekreter Dr. Buğra Gökçe ve İZBETON Genel Müdürü Heval Savaş Kaya da eşlik etti.

Soyer, işçilere baklava ikram ederken, “güç olsun, sağlık olsun, yarasın” ifadelerini kullandı. 

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür