Başkan Yüksel'den Ramazan Bayramı, mesajı

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Yüksel, Paylaşımın, bereketin, bolluğun, dayanışma ve yardımlaşma duygusunun yoğun olarak yaşandığı mübarek Ramazan Ayı’nı geride bırakıyoruz.

Dünyayı ve ülkemizi saran salgına karşı omuz omuza bir mücadele verirken, zorda olanın halinden anlayıp el vermek, sahip olduklarımızın kıymetini bilmek ve şükretmek, birlik ve beraberlik ruhumuzu pekiştirerek aramızdaki dostluk ve dayanışmayı güçlendirmek, bu manevi iklimde daha büyük bir anlam kazandı.

Paylaşılan her bir lokmanın, alınan her bir nefesin ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha gördük, hissettik. Darda olanın halinden anlamayı, kendimizi düşünürken, yoksul, kimsesiz, hasta, yaşlı, engelli kardeşlerimizi de unutmamayı ve her şeyden önce bir olunca, birlik olunca nelerin üstesinden gelebileceğimizi bir kez daha idrak ettik. 

Bu inanç ve duygularla Ramazan Bayramı’nı karşılıyoruz.

Bu bayram belki büyüklerimizden ayrı kalacağız, geniş sofralarda buluşup özlem gideremeyeceğiz; ancak yüreğimizde biriktirdiğimiz ve taşıp çağlayan sevgi, saygı, hoşgörü ve sevincimiz bir olacak. Fiziksel olarak bir araya gelemesek de duygularımızın buluştuğu yer aynı olacak. 

Ramazan Bayramı’nın; büyük ailem dediğim Kartal’a, ülkemize ve dünyaya her şeyden önce sağlık, huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyor, iyi bayramlar diliyorum.

Yerel Haberleri

Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor
Başkan Çerçioğlu çocukları uçurtma şenliği'nde buluşturdu
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN YANINDA
Eyüpsultanı Güzel Günler Bekliyor
Trabzon yarın okullar tatil mi? 26 Şubat Trabzon kar tatili var mı?