Bornova'da ekmek dağıtımına devam

Bornova Belediyesi ilçe genelindeki ekmek dağıtımına sokağa çıkma yasağının uygulandığı dördüncü hafta sonunda da devam etti.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Türk Kızılay’ı Bornova Şube Başkanı Cemil Kurkut ile birlikte Tuna ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinde vatandaşları ziyaret etti, ihtiyacı olanlara ekmek dağıtıp hayırlı Ramazanlar diledi. 

Çap kapı ziyaretleri ile mahalle sakinlerine sürpriz yapan Başkan İduğ, “Sokağa çıkma yasakları ile 11 Nisan’da başlattığımız ekmek dağıtımlarını sürdürüyoruz. Bugüne kadar alışverişe çıkma imkanı olmayan vatandaşlarımıza 40 bin ekmek ve 10 bin gevrek dağıttık. Aynı zamanda kapı kapı dolaşıp, iftar yemekleri de dağıtıyoruz. Bu vesile ile sosyal mesafelerle de olsa Bornovalılar ile kucaklaşıyor, moral veriyoruz. Onların yüzünde oluşan en küçük bir tebessüm bile bizlere güç ve mutluluk veriyor" dedi.

İduğ ve Kurkut’u karşılarında gören vatandaşlar ise şaşkınlık ve memnuniyetlerini; “Böylesi günlerde kapımızın çalınması çok güzel, İyi ki varsınız, Sizleri yanımızda görmek bizleri çok mutlu ediyor” sözleri ile dile getirdi.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür