Didim'de çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor

Ülkemizi ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüse karşı Didim’de ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Didim Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda dezenfekte faaliyetleri hızla gerçekleştiriliyor. Belirlenen program çerçevesinde yapılan çalışmalar kapsamında ekipler, kamusal alanlarda ve Didim Belediyesi’nin işletmesi olan Barış Kafeterya da temizlik ve dezenfekte faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve temiz bir kentte yaşamlarını sürdürebilmeleri için kent genelinde rutin olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay,

“Virüs ortaya çıktığı andan itibaren ilk önlem alan belediyelerden birisi olduk, önlemler kapsamında, periyodik olarak belirlenen program çerçevesinde vatandaşlarımızın yoğun bulunduğu alanlarda, kamusal alanlarda dezenfektan çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Diğer yandan; Modern ve sağlıklı bir kent oluşturmak için faaliyetlerini sürdüren Didim Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde belirlenen program dahilinde çalışmalarını gerçekleştiriyor.
Çalışmalar kapsamında ekipler, Mersindere Mahallesi’nde yüksek budama, Yeni Mahalle’de park ve yeşil alanlarda çim kesimi ve temizliği, Mavişehir Mahallesi’nde Pazar yeri ve kanal arası alanda düzenleme çalışmaları gerçekleştiriyor. Bunların yanı sıra, Akbük yolu üzerinde sulama hattı bağlantısı ve Akbük yolu üzeri polis noktasında greyder ile düzeltilen alanların tırmıkla düzenlenmesi ve taşların temizlenmesi yapılıyor.
Devam eden çalışmalar hakkında bilgiler veren Didim Belediye Başkanı A.Deniz Atabay, “Kentimizin daha güzel, sağlıklı ve modern bir kent olabilmesi amacıyla, mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Peyzaj ve park çalışmalarımız ile Didim’i görsel olarak zengin bir kent haline getireceğiz” ifadelerine yer verdi.

Yerel Haberleri

Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor
Başkan Çerçioğlu çocukları uçurtma şenliği'nde buluşturdu
BAŞKAN ÇERÇİOĞLU OTİZMLİ ÇOCUKLARIN YANINDA
Eyüpsultanı Güzel Günler Bekliyor
Trabzon yarın okullar tatil mi? 26 Şubat Trabzon kar tatili var mı?