Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu tarafından kente kazandırılan ve vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılanan Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi, Efeler’in ardından Kuşadası ilçesinde de hizmete başladı.

Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi’nde her yaştan vatandaşa ücretsiz hizmet veriliyor. Uzman diyetisyenlerin sağlıklı yaşama adım atmak isteyen vatandaşlar ile buluştuğu birimde danışanlar için özel beslenme programları hazırlanıyor, detaylı vücut analizleri yapılıyor. Düzenli kontrol seansları ile sağlıklı yaşama atılan adımların takibinin de yapıldığı Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi’nde yağ ve kas ölçümü hizmetleri de gerçekleştiriliyor. Birim bünyesinde vatandaşların hastalıklarına uygun beslenme programların yanı sıra anne ve çocuklara yönelik programlar ile sporculara yönelik özel programlar da oluşturulabiliyor.

Kuşadalı vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na teşekkür

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi hizmetlerinin Kuşadası’nda da kendileri ile buluşmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Aliye Saraya, “Bugün ilk defa buraya geldim. Her şey çok güzeldi, güzel bilgiler aldık burada. Değerlerimizde gayet normal çıktı, beslenme programımız oluşturuldu. Çok iyiyim, daha da iyi olmak için devamlı geleceğim. Özlem Başkanımız her konuda faydalı şeyler yapıyor, biz her hafta pilates derslerine de geliyoruz. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi’ne ilk defa geldiğini söyleyen Hatice Soylu, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti ve “Bu hizmeti Büyükşehir Belediyesi bizlere sağladığı için çok teşekkür ederiz. Diyetisyenimiz bize burada çok faydalı bilgiler anlattı, vücudumuz hakkında faydalı şeyler öğrendik. Ben şeker hastasıyım, ara öğün yemiyordum fakat diyetisyenimiz mutlaka ara öğünlerimi aksatmamam gerektiğini söyledi. Protein oranımın eksik olduğunu öğrendim mesela, bunu öğrenmek benim için çok değerli. Buraya gelmeye devam ederek de bunun üstesinden geleceğiz. İnşallah faydasını göreceğime inanıyorum. Özlem Başkanımıza bizleri bu hizmeti sağladığı için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Sağlıklı Beslenme ve Diyet Birimi hakkında detaylı bilgiye 444 13 40 numaralı Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’nden ulaşmak mümkün.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür