ESHOT’a 60 milyon lira ödeyecek

Otobüslerin, durakların ve aktarma merkezlerinin beş yıllığına reklam amacıyla kullanım ihalesini Savronik Elektronik A.Ş. kazandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü 4 bin 998 otobüs durağı ve 900 otobüsün reklam amaçlı kullanım hakkını beş yıllığına ihaleye çıkardı. Kurumun internet sitesinden canlı yayınlanan ihaleyi Savronik Elektronik A.Ş. kazandı. Firmabeş yıl için ESHOT’a 60 milyon lira ödeyecek.

Muhammen bedeli 48 milyon 274 bin 440 TL olarak belirlenen ihale için iki firma şartname aldı. Bu firmalardan Savronik Elektronik A.Ş. teklif verdi. Firma 53 milyon TL’lik ilk teklifini, pazarlık aşamasında 60 milyon 1470 TL’ye yükselterek ihaleyi kazandı. Şirket otobüs içlerinde, duraklarda ve aktarma merkezlerinde toplam 1820 adet sesli ve görüntülü dijital bilgi platformu ve yolcu bilgilendirme sistemi de kuracak.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür