Kartal Belediyesi Yelken Yaz Okulu Kayıtları Başladı

Kartal Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birçok farklı alanda düzenlediği etkinlikleri ve çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal Belediyesi, ilçede yaşayan çocukların ve gençlerin gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla birçok farklı alanda düzenlediği etkinlikleri ve çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in öncülüğünde düzenlenen çalışmalar kapsamında Kartallı çocukları deniz sporuyla tanıştırmak amacıyla her yıl yapılan Yelken Yaz Okulu bu yaz döneminde de kayıtlarını almaya başladı.

Kartal ilçe sınırlarında ikamet etme şartının arandığı Yelken Yaz Okulu’nun ön kayıtları 20-26 Haziran 2023 tarihleri arasında Kartal Belediyesi’nin internet sitesi www.kartal.bel.tr üzerinden yapılabilecek. 8-11 yaş aralığındaki çocukların katılabileceği yelken kursu, 10 Temmuz Pazartesi günü başlayacak.

Yaz tatili boyunca, 2 dönem tekrarlanacak olan Yelken Yaz Okulu, ilk dönemi 10 Temmuz-21 Temmuz, ikinci dönemi ise 24 Temmuz-4 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Saat 09.00-13.00 saatleri arasında yapılacak ve 2 hafta sürecek yelken eğitiminde önce teorik eğitim verilecek, sonrasında ise uygulamalı eğitime geçilecek. 2 haftalık eğitimlerin sonunda öğrenciler yelkenli ile tek başına suya inebilecek düzeye gelecek.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu’ndan Eğitime Büyük Destek: Disleksi Merkezi’nde Dersler Devam Ediyor
Başkan Çerçioğlu Tarih, Doğa Ve Sporu Bir Kez Daha Nysa’da Buluşturacak
Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın’ın Dört Bir Yanında Eş Zamanlı Yol Yenileme Çalışmaları
Başkan Çerçioğlu’nun Çalışmalarıyla Söke’nin Altyapısı Yenileniyor
Kuşadası’nda Dip Temizliği