Konsolos Khomenko’dan ziyaret

Ukrayna Antalya Konsolosu Viacheslav Khomenko, Muratpaşa Belediye Başkanı Uysal’ı ziyaretinde “Burada yaşayan Ukraynalıların en büyük arkadaşısınız” dedi.

Ukrayna Antalya Konsolosu Khomenko, Başkan Uysal’ı makamında ziyaret etti. Konsolos Khomenko, Başkan Uysal’a sıcak konukseverliği dolayısıyla teşekkürlerini dile getirirken “Burada yaşayan Ukraynalıların en büyük arkadaşısınız” dedi. Ziyarette, Khomenko, Ukrayna Konsolosluğu olarak yıl içerisinde hayata geçirmeyi planladıkları kültür ve sanat çalışmaları hakkında Başkan Uysal’ı bilgilendirdi.

Ziyaretleri dolayısıyla teşekkürlerini dile getiren Başkan Uysal, Ukrayna’nın geçen yıl 4’üncüsünü düzenledikleri Kaleiçi Old Town Festivali’ne onur konuğu ülke olarak katıldığını hatırlattı. Ukraynalılarla Muratpaşa’da komşuluk yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını dile getiren Başkan Uysal, bu çerçevede konsolosluğun kültür ve sanat alanında yapacağı her türlü çalışmada işbirliğine açık olduklarını ve mümkün olan desteği vereceklerini dile getirdi. Konsolos Khomenko, ziyaretin sonunda Başkan Uysal’a aralarında bir anı madalyasının da yer aldığı çeşitli hediyeler takdim etti.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu’ndan Eğitime Büyük Destek: Disleksi Merkezi’nde Dersler Devam Ediyor
Başkan Çerçioğlu Tarih, Doğa Ve Sporu Bir Kez Daha Nysa’da Buluşturacak
Başkan Çerçioğlu’ndan Aydın’ın Dört Bir Yanında Eş Zamanlı Yol Yenileme Çalışmaları
Başkan Çerçioğlu’nun Çalışmalarıyla Söke’nin Altyapısı Yenileniyor
Kuşadası’nda Dip Temizliği