Tarsus Gastronomi Günleri

Tarihi ve zengin bir yemek kültürü olan Tarsus’ta bu yıl 3. kez düzenlenen Gastronomi Günleri başladı.

Tarihi Kubat Paşa Medresesi ve Danyal Peygamberin kabrinin bulunduğu Makam Camisi’nin yanındaki meydanda gerçekleştirilen etkinlik, 3 gün sürecek.

Mersin Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, Tarsus Belediyesi, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, Mersin Kent Konseyi, Tarsus Kent Konseyi, Tarsus Slow Food Grubu ile Tarsus Zeytin Platformu işbirliğiyle gerçekleşen programa, vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Bu yılki teması “Öğrenelim Öğretelim” olan Tarsus Gastronomi Günleri, önemli sayıda ünlü yemek şefini ve Türkiye’nin dört bir yanından gelen konukları ağırlamaya başladı. Açılış töreninde protokol üyeleri ile katılımcılar kurulan stantları tek tek gezerek, Mersin’e özgü lezzetlerin tadına baktı.

Yerel Haberleri

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür
Efeler'in ardından Kuşadalı vatandaşlar da Başkan Çerçioğlu ile sağlıklı yaşama adım atıyor
Başkan Çerçioğlu çocukları uçurtma şenliği'nde buluşturdu