Tufanbeyli Belediyesi'nde skandal: Kendisine oy vermeyen personeli boş odaya 'sürdü'

Adana’nın Tufanbeyli ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı avukat Remzi Ergü’nün yerel seçimlerde kendisini desteklemeyen 7 personele hiçbir iş vermediği ortaya çıktı.

Bütün gün boş bir odada bekletilen personelin belediyenin çaycısı tarafından denetlediği öğrenildi. Çalışmadan oturan belediye çalışanları herkesin kendilerine vebalı gibi davrandığını, giriş-çıkış saatlerini not alan çaycının kendilerine çay dahi vermediğini belirtti.    

Cumhuriyet'ten Seyhan Avşar'ın haberine göre  2012 yılından beri belediyede memur olarak çalışan Ziraat mühendisi A. A., belediye başkanının kendilerine memlekette ekmek yedirmek istemediğini söyledi. Çok zor günler geçirdiğini belirten A.A., “Annemi ve teyzemi kaybettim. İzin sonrası belediyeye döndüğümde ise sistemlere giriş şifrelerimin iptal ettiklerini öğrendim. Daha sonra ise görevden alındığım tebliğ edildi. Aşağıdaki boş odaya geçmem istendi. İlk başta siyasi hırs geçer bu süreç dedik. Ancak aylar geçti süreç bitmedi. İki çocuğum var. Sürekli ne olacak endişe içerisinde yaşıyorum” dedi. 

Telefonla ulaştığımız bir belediye yetkilisi, “seçim sonrası belediye başkanı ‘seçimde benim için yeterince bayrak sallamayan bu belediye giremeyecek’ demişti. Dediğini yaptı” diye konuştu. Belediye başkanı Ergü ise hakkındaki iddiaların doğru olmadığını ve yıpratılmaya çalışıldığını savundu.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür