Tunç Soyer yeni yılı Yaşam Kampüsü’nde kutladı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yeni yılın ilk kutlamasını dün akşam Buca Sosyal Yaşam Kampüsü'nde yaptı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 2020’ye ilk kez Buca Yaşam Kampüsü sakinleriyle kutladı. Gecede Yaşam Kampüsü sakinleri doyasıya eğlendi.

Soyer, yeni yılda daha çok görüşeceklerini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: "Bütün arzum ve dileğim, burada sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir yıl geçirmenizdir. Hepinizin ellerinden öpüyorum, iyi ki varsınız, iyi ki beraberiz."

Canlı müziğin ve şovların yer aldığı yılbaşı kutlamasında huzurevi sakinleri gönüllerince eğlendi. Geceye Soyer'in yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan da katıldı.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür