Üniversitelilerden belediyenin standına büyük ilgi

Üniversiteli gençler için istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlamayı amaçlayan "Yetenek Her Yerde" kariyer fuarlarında yer alan Edirne Belediyesi’nin standı, üniversiteli gençlerden büyük ilgi gördü.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde yapılan ve üniversiteli gençler için istihdam konusunda fırsat eşitliği sağlamayı amaçlayan "Yetenek Her Yerde" kariyer fuarı başladı. Kariyer Fuarı’nda Edirne Belediyesi de yer alarak üniversiteli gençlere yol gösterdi. Fuarın açılışına Edirne Belediyesi’ni temsilen Başkan Vekili Selçuk Çakır katıldı. Selçuk Çakır’a fuara katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Edirne Belediyesi’nin açtığı stant ise üniversiteli gençlerden büyük ilgi gördü. Gençler, standa gelerek belediyenin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi aldı, kariyer planları yaptı.

Fuarda Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Özlem Takındı bir sunum gerçekleştirdi. Edirne Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün 2016 yılında kurulduğunu ifade eden Takındı, “Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde 3 Kadın Merkezi, 1 Yaşam Merkezi, 1 Meslek Edindirme Merkezi ve 1 Üretici Kadınları Destekleme Merkezi, 1 Eğitim Birimi, 1 Evlilik ve Aile Danışmanlık Birimi bulunmaktadır. Merkezlerin içeriğinde çocuk ve kadın aktivite, eğitim, kişisel bakım ve gelişim, danışmanlık, eğitim, üretici kadınları desteklemek, istihdam sağlama gibi sosyal hayata katılımı sağlayan birçok faaliyet yer almaktadır” diye konuştu.

Yerel Haberleri

Başkan Çerçioğlu'nun çalışmaları ile Kuşadası ve Didim pırıl pırıl oluyor
Başkan Çerçioğlu'nun hizmetleri Kuşadası'nı doğanın yeşil tonları ile buluşturuyor
ÖZLEM ÇERÇİOĞLU ATA TOHUMLARINA SAHİP ÇIKIYOR
Aydın Büyükşehir Belediyesi Kent Lokantaları’nda Çay 1 TL!
Vatandaşlardan Başkan Çerçioğlu’na Teşekkür