Azerbaycan'dan 'Zeytin Dalı Harekatı'na destek!

TSK'nın dün başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu'yla ilgili Bakü'den açıklama geldi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı, operasyona destek verdiklerini duyurdu.

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı’ndan “Zeytin Dalı”  harekatına destek verildi. Yapılan yazılı açıklamada, “Türkiye’nin ‘Zeytin Dalı’ harekatının sınır güvenliğini sağlamak ve bölgedeki terör unsurlarını etkisiz hale getirmek üzere başlatılmıştır” denildi.

Azerbaycan’ın Türkiye’nin terör tehdidine karşı kaygılarını tam olarak anladığını belirten açıklamada, uluslararası ve bölgesel barış ve güvenliğin sağlanması için terör tehdidinin ortadan kaldırılmasının son derece önemli olduğu vurgulandı.
 

Yurt Haberleri

Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi