Bir kişinin öldüğü kazada alköllü baba ve kız birbirini suçladı

Konyaaltı ilçesi Üniversite Caddesi’nde bir restoranda kurye olan 32 yaşındaki Ersin Ünlü’nün kullandığı motosiklet ile otomobil çarpıştı

Konyaaltı ilçesi Üniversite Caddesi’nde bir restoranda kurye olan 32 yaşındaki Ersin Ünlü’nün kullandığı motosiklet ile otomobil çarpıştı. Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti. Ünlü’nün, cenazesi polis ekiplerinin incelemesinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.          

BABA VE KIZI ALKOLLÜ ÇIKTI

Olayın ardından otomobilin sürücüsü olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan A.Y, aracı kızı Y.B’nin kullandığını iddia etti. Bunun üzerine gözaltına alınan Y.B. de ifadesinde otomobili babasının kullandığını öne sürdü. Baba ve kızın alkollü olduğu belirtildi.      

SUÇU KIZINA ATTI!   

MOBESE görüntülerini inceleyen polis ekipleri otomobili baba A.Y’nin kullandığını tespit etti.  Emniyetteki işlemlerinin ardından baba ve kızı adliyeye sevk edildi.          

Yurt Haberleri

Kâğıthane’de yeşil dönüşüm süratle devam ediyor...
Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü