İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şu şekilde:
“İçişleri Bakanlığımızca, 39 ilçemizde görevlendirilmek üzere daha önce tahsis edilen 700 kişilik çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu haricinde 2 bin kişilik çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu daha tahsis edilmiştir. Adaylarda, en az lise veya dengi okul mezunu olmak, başvuru yaptığı ilde 1 yıldır ikamet ediyor olmak, askerlik görevini yapmış olmak, 30 yaşından gün almamış olmak, 6 aydan fazla hapis cezasından hükümlü bulunmamak şartları aranacak.”
Şartları taşıyan adaylar, İlçe Emniyet Müdürlüklerine 9 Kasım’dan itibaren başvurabilecek.
Başvurusu kabul edilen adaylardan sırasıyla “Sözlü ve yazılı sınavlarda başarılı olanlar ile Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması olumlu geçenler, ayrıca sağlık kurulu raporunda emniyet hizmetleri sınıfında çalışmasında mahsur görülmeyenlerin” 2018 yılı Ocak ayı içerisinde atamalarının yapılması planlanıyor.
Son başvuru tarihi olarak 22 Kasım 2017 ilan edilirken, İlçe Emniyet Müdürlüklerine yapılan yoğun başvurular nedeniyle sürenin 24 Kasım 2017 saat 17.00’a kadar uzatıldığı bildirildi.
Emniyet açıkladı: 2 bin bekçi alınacak!
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, İstanbul'un ilçelerinde görevlendirilmek üzere 2 bin bekçi alınacağı bildirildi. Şartları taşıyan adaylar, İlçe Emniyet Müdürlüklerine 9 Kasım'dan itibaren başvurabilecek.
Yurt Haberleri
Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi