Evi uyuşturucu laboratuvarına çevirmişler

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde bir evde aydınlatma, nemlendirme ve ısıtma sistemi kurup, saksılarda hintkeneveri yetiştirdiği öne sürülen 4 kişi yakalandı.

İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Ceyhan Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, bir evde hintkeneviri yetiştirildiği ihbarını aldı. Eve baskın yapan polis, saksılar içinde 51 kök hintkeneviri buldu. Olayla ilgili Ö.A., T.A., İ.B. ve M.B. gözaltına alındı. Zanlıların, evin pencerelerini ışık geçirmeyen perdeyle kapattığı, havalandırma sistemi kurduğu, özel aydınlatma, ısı ve nem ölçme cihazı ve buhar makinesiyle hintkeneviri yetiştirdiği saptandı.

Kent genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik en kapsamlı operasyonların yapıldığını söyleyen Adana İl Emniyet Müdürü Selami Yıldız, "Uyuşturucu tacirlerine, bu zehir satıcılarına geçit vermeyeceğiz. Bu illeti söküp atacağız" dedi.

Yurt Haberleri

Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi