Gaziantep polisini alarma geçirdiler! Suikast silahı bulundu!

Polisten kaçan 3 kişi DHKP-C bağlantılı çıktı, otomobilde suikast silahı ele geçirildi.

Gaziantep'te, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan 3 kişinin bulunduğu otomobilde, suikast silahı olarak bilinen 1 otomatik tüfek, bu tüfeğe ait 1 şarjör, çok sayıda mermi, 1 dizüstü bilgisayar ve 3 kar maskesi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüphelilerin, DHKP-C ile bağlantısı olduğu belirlendi.

Vatan Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde, polis şüphe üzerine bir otomobili durdurmak istedi. Plakası açıklanmayan otomobildeki 3 kişi, polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçtı. Kısa süreli kovalamacanın ardından ekipler tarafından durdurulan otomobildeki şüpheliler gözaltına alındı. Polisin otomobilde yaptığı aramada, suikast silahı olarak bilinen 1 makineli tüfek, bu tüfeğe ait 1 şarjör, çok sayıda mermi, 1 dizüstü bilgisayar ve 3 kar maskesi ele geçirildi. 

Sorgulanmak üzere emniyete götürülen şüphelilerin DHKP-C ile bağlantısı olduğu belirlendi. Şüphelilerin sorgularının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. 

Yurt Haberleri

Kâğıthane’de yeşil dönüşüm süratle devam ediyor...
Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü