Gece kulübünü kurşunlayan Çakıcı’nın oğlune iki yıl altı ay hapis

Kuruceşme’de bir gece kulübünü kurşunlayan organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’nın üvey oğlu Onur Özbizerdik iki yıl altı ay hapis cezasına çarptırıldı.

Özbizerdik, 11 Mart Cumartesi günü bir gece kulübüne bilinmeyen bir nedenle bir aracın içinden 16 el ateş açarak kayıplara karışmış, ertesi gün Kurtuluş’taki boş bir binada bulunmuştu. Polisi görünce kaçmaya başlayan Özbizerdik, 500 metrelik kovalamacanın ardından yakalanmıştı.

Özbizerdik, ‘uyku sersemliğiyle’ gece kulübünü Hollanda Konsolosluğu sandığını öne sürmüş, bu yüzden kurşunladığını söylemişti.

13 Mart’ta tutuklanan Özbizerdik, 3 Mayıs’ta tahliye edilmişti.

Ceza ertelenmedi

Özbizerdik’e ‘Ruhsatsız silah taşıma’  ve ‘Genel güvenliği kasten tehlikeye sokma’ suçlarından iki yıl altı ay hapis ve 500 lira adli para cezası verildi.

Özbizerdik’in hapis cezası, ileride suç işlemeyeceği yönünde olumlu kanaat oluşmadığından ertelenmedi.

Yurt Haberleri

Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi