İETT'den 5 binişlik avans!

İETT'nin öğrencilerin ulaşımı ile ilgili yeni projesi açıklandı. Açıklamada, 'öğrencilere fazladan 5 biniş hakkı verileceği' bildirildi.

İETT’nin Genel Müdürü Arif Emecen, yeni yılda uygulamaya konulacak öğrencilere yönelik projesini ilk kez açıkladı. Emecen “Öğrenci arkadaşlarımızın sabah da sınavı var. Bileti yok, otobüse binemiyor. O anda belki nakiti de yok. O gün biz ona, ‘Bonus’ diyebileceğimiz, ekstra 5 binişe kadar kontör vereceğiz” dedi.

Hürriyet’ten Fatma Aksu’nun haberine göre, CHP’li İBB ve Kadıköy Meclis Üyesi Ülkü Koçar, geçen hafta İBB Meclis Başkanlığı’na bir önerge ileterek ‘yaşamın gitgide zorlaştığı İstanbul’da öğrenci olmanın zorluklarından bahsederek, İstanbul’da ulaşımın tüm öğrenciler için ücretsiz hale getirilmesi’ teklifinde bulunmuştu.

Yurt Haberleri

Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi