Karı koca sorun çıkardı, THY uçağı geri döndü

TÜRK Hava Yolları’nın (THY) İstanbul - Kilimanjaro uçağı, evli oldukları öğrenilen iki yolcunun sorun çıkarması üzerine Kahire üzerinden İstanbul’a geri döndü.

İstanbul-Kilimanjaro seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı 151 yolcusuyla saat 19.30’da Atatürk Havalimanı’ndan havalandı.

 

Uçak, Kahire hava sahası üzerindeyken yolculardan Anton Cestnik ve eşi Knavdiya Cesnit henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı sorun çıkardı.

 

Yolcular durumu kabin memurlarına bildirirken, görevliler sorun çıkartan iki yolcuyu sakinleştiremedi.

 

Bunun üzerine pilot Atatürk Havalimanı’na geri dönme kararı aldı.

 

THY uçağı saat 00.01’de Atatürk Havalimanı’na iniş yaptı. Daha sonra uçağa gelen polis ekipleri sorun çıkartan Cestnik ailesini uçaktan indirerek karakola götürdü.

 

Olayın ardından THY uçağı 149 yolcusuyla Kilimanjaro seferini yapmak üzere 03.31’de Atatürk Havalimanı’ndan havalandı.

Yurt Haberleri

Kâğıthane’de yeşil dönüşüm süratle devam ediyor...
Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü