Kendilerini savcı ve polis olarak tanıtan 5 kişi gözaltına alındı

Pendik ve Tuzla'da gerçekleştirilen operasyonlarda, kendilerini savcı ve polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları belirlenen 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 3'ünün polise yakalanmadan hemen önce birlikte bir lokantada yemek yerken görüntüleri güvenlik kamaralarına yansıdı

Pendik'te, 27 Temmuz günü polise giden E.E. adlı bir kişi, savcı ve polis olarak tanıtan kişilerin kendisini dolandırmaya çalıştıklarını bildirdi. Bunun üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Dolandırılmak istenen E.E.'nin şüphelilerle buluştuğu lokantaya önünde 28 Temmuz günü bekleyen ekipler, çıkışta B.S.(25), S.G.(32), ve M.Ü.K(24)'yi yakalayarak gözaltına aldı. Bu kişilerin ifadeleri doğrultusunda, Tuzla İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonda, M.K(32) ve O.Ö. 31 Temmuz günü Tuzla'da gözaltına alındı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen 5 kişinin yapılan sorgulamalarında 28 Temmuz günü, M.Ç adlı bir kadını 710 Avro ve 900 lira dolandırdıkları tespit edildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 5 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurt Haberleri

PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü
Valilikten açıklama geldi
Otelde konaklayanlar hastaneye kaldırıldı
İzmir'de bir evde Türkmenistan uyruklu dört kişinin cesedi bulundu
İstanbul'da rezidans çetesine 3'üncü operasyon