Temizlik işçisi, Hastane Müdürü'nü 2 yerinden bıçakladı!

Çalışma yerinin değiştirileceği gerekçesiyle temizlik işçisi Bülent T. (40), tartıştığı Hastane Müdürü Recep Çomaklı'yı 2 yerinden bıçakladı.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Müdürü Recep Çomaklı'nın makamında meydana geldi. Her 3 ayda bir temizlik işçilerinin yerlerinin değiştirileceğini öğrenen Bülent Tepe, iddiaya göre Müdür Çomaklı'nın makamına bıçakla girdi. Yaklaşık 10 yıldan bu yana temizlik işçisi olarak çalışan Büyent T., iddiaya göre, "Benim yerimi kimse değiştiremez" diyerek tartıştığı Müdür Çomaklı'yı başından ve elinden bıçakla yaraladı. Bülent T., Hastanede görevli güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı'nın akrabası olan Müdür Recep Çomaklı, Hastanenin acil servisinde tedavi edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

Yurt Haberleri

Kâğıthane’de yeşil dönüşüm süratle devam ediyor...
Edirne'de Öğretmenler Tarafından Hazırlanan Cumhuriyet Bayramına Özel Zeybek Gösterisi Gözleri Yaşarttı
Burhaniye'de Kadına Şiddet ve Çocuk Cinayetlerine Protesto
Manavgat Yüzer Güneş Enerji Sistemleri Projesi İptal Edildi
PTT çalışanı kargo dağıtırken beyin kanamasından öldü