Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş başkanına laf etmek onun haddine değil!

Ahmet Nur Çebi: Beşiktaş başkanına laf etmek onun haddine değil!

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk hakkında çok sert açıklamalarda bulunan Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, '' Antalyaspor'u böyle idare edeceklerse vay Antalya'nın haline. İşleri çok zor. Kendine çeki düzen versin. Başkasının ağzı ve aklıyla konuşanlara tetikçi derler. Bu etikette onun üzerinde kalır. Tetikçi başkan olarak yaşamak zorunda kalır. Antalya'ya yazık etmesin işine gücüne baksın. Onun haddi değil Beşiktaş başkanına cevap vermek. Başkalarının aklı fikriyle konuştukları sanıyorum çünkü daha tecrübesi çok az. " dedi.

Ahmet Çakar'ın "Cüneyt Çakır Come to Beşiktaş" tweetiyle ilgili ise Ahmet Nur Çebi "Ne demek istediğini anlamadım. Daha açık olunursa yorumlarım" dedi.

Ali Şafak Öztürk: Koskoca adamlar, bunlar yakışmıyor

Ali Şafak Öztürk ise bu açıklamalara cevap olarak, "Puan almak isterdik, nasip olmadı. Özellikle penaltı golü Cüneyt Çakır gibi bir hakeme yakışmadı. Puan alamama şeklimiz bizi üzdü. Ya benim kadar Fenerbahçe'den puan almış başkan yok. Fenerbahçe Eto'o'yu istedi, vermedik. Süleyman Seba gibi Türk futboluna hizmet etmiş önemli bir başkanın kulübüne bu sözler yakışmıyor. Ahmet Nur Çebi ve Fikret Orman gibi insanlar doğru yolu göstermeli. Koskoca adamlar, bunlar yakışmıyor. Lider olacaksanız, doğru lider olacaksınız. Örnek olacaksanız, doğru lider olacaksınız. Koskoca adamlar bunlar. Ben 33 yaşında bir başkanım. Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi bana yol göstermeliler büyük olarak" dedi.