Ahmet Nur Çebi'den Fatih Altaylı'nın yazısına tepki!

Ahmet Nur Çebi'den Fatih Altaylı'nın yazısına tepki!

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Pazarlama ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse ile katıldığı Ümraniye Beşiktaşlılar Derneği'nde SKOR'a özel açıklamalarda bulundu. Fatih Altaylı'nın "Maç var diye ölelim mi'" başlıklı yazısına değinen Çebi, "Talihsiz bir yazı olmuş" ifadelerini kullandı.

Sözcü'nün haberine göre Spor Toto Süper Lig ekibi Beşiktaş’ın İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fatih Altaylı’nın Vodafone Park ile ilgili kaleme aldığı yazıya tepki gösterdi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, “Maç var diye ölelim mi!” başlıklı yazısında, Vodafone Park’ta maç olduğu zaman bazı yolların trafiğe kapatılmasını eleştirdi.

Altaylı, “Güvenlik nedeniyle yolları kapattığınız her Beşiktaş maçında kaç hasta yolda ölüyor biliyor musunuz. Onların can güvenliği güvenlik değil mi!” ifadelerini kullandı.

Ümraniye Beşiktaşlılar Derneği’nin açılışında Sözcü muhabiri Ali Aydın’a konuşan Ahmet Nur Çebi, Altaylı’nın bu sözlerinin ‘talihsiz’ olarak değerlendirirken, üç büyüklerin evlerinde oynadığı tüm maçlarda benzer önlemlerin alındığına dikkat çekti.

Beşiktaş Kulübü Pazarlama ve Derneklerden Sorumlu Yönetici Hakan Özköse ile birlikte açılışa katılan Çebi, şu ifadeleri kullandı:

“Talihsiz bir yazı olmuş. Ne alakası var bunun Vodafone Park’la. Dünyanın her yerinde böyle önlemler alınıyor. Daha önce bi terör saldırısı da oldu stadımızın yanında. Fenerbahçe maçına giderken de yolu kesiyorlar. Dolayısıyıla bunun Vodafone Park’la alakası yok. Çok anlam veremedim. O yüzden üzüldüm böyle bir yazı yazmasına. Vodafone Park’ta değil, her yerde oluyor önlemler.”