Ahmet Nur Çebi'den Volkan Demirel göndermesi

Ahmet Nur Çebi'den Volkan Demirel göndermesi

Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Kulüp Basın Sözcüsü Metin Albayrak, ligin bitimine 1 hafta kala şampiyonluğu ilan ettikleri Osmanlıspor maçının ardından basın mensuplarına konuştular.

İlk olarak konuşan Ahmet Nur Çebi, "Çok konuşmak yerine, çok hoplayıp zıplamak istiyorum ama olmuyor tabi (gülerek) dedi.

VOLKAN DEMİREL'E GÖNDERME

Kulüp televizyonunun yayınında Volkan'ın sözleri kendisine hatırlatılan Ahmet Nur Çebi, "Ben ona cevap verdim, 'Bakkaldan ekmek mi alıyorsun?' dedim. Onu gerçekten içtenlikle söyledim. O zaman şampiyon olacağımız matematiksel olarak garanti değil, sen nasıl emin olabiliyorsun?" dedi.

Hakkı oldukları şampiyonluğu elde ettiklerini dile getiren Çebi, şunları söyledi;

"İnanın çok emek ve alın teri var. Evsiz barksız sağda solda başka statlarda deplasmanda gibi oynayarak bu kupayı aldık. Başakşehir'e de teşekkür etmek istiyorum, stadını vererek zor günlerimizde yanımızda oldu. Yönetici arkadaşlarıma, teknik ekibe, futbolculara da ama en önemlisi taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum. Şampiyonluk bizim hakkımızdı. Hayırlı olsun."

Çebi son olarak, "Seneye yapacak çok işimiz var. İnşallah seneye 3. yıldızı takarız" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak ise, "Çok güzel bir akşam yaşıyoruz. Biz bu şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik. Biz yönetime geldiğimizden bu yana büyük hizmetler verdik. İşimizi gücümüzü bırakarak, gece gündüz Beşiktaş için çalıştık. Şenol Güneş'e de ayrıca çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Aybayrak ayrıca, "Futbolcularımızın da alınlarından öpüyorum. Bizi dışarıdan destekleyen vefakar taraftarımıza da teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.