
Alex de Souza, yıllar sonra Türkiye'de
Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Alex de Souza, yıllar sonra Türkiye'ye dönüş yaptı. Alex artık Antalyaspor'un teknik direktörü.
Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor ile el sıkışan Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza, Antalya'ya geldi.
Alex'i Antalya Havalimanı'nda kulüp Başkanvekili Deniz Ali Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri ile taraftarlar karşıladı.
Kırmızı beyazlı taraftarlar, yaktıkları meşaleler ve tezahüratlarla Alex'e sevgi gösterisinde bulundu.
ALEX TARAFTARA ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ
Taraftarlara üçlü çektiren Alex, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir kere daha Türkiye'ye geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi.
Açıklamasına Türkçe "En büyük Antalyaspor" diye devam eden Alex, "Bundan sonra çalışmalarımıza bakacağız. Takıma iyi şeyler yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.
Alex, taraftarların sevgi gösterisi eşliğinde havalimanından ayrıldı.