Ali Koç: 7 yaşından beri maça gidiyorum, bu futbolu ilk defa görüyorum

Ali Koç: 7 yaşından beri maça gidiyorum, bu futbolu ilk defa görüyorum

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Alanyaspor yenilgisinin ardından Samandıra'ya neden gittiğine açıklık getirdi. Ali Koç, daha önce de Samandıra'ya gittiğini ancak bu kez özellikle futbolcularla konuşmak istediği için antrenmanı ziyaret etiğini belirtti.

Spor Toto Süper Lig'de tarihinin en kötü sezonunu geçiren Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, Aytemiz Alanyaspor yenilgisinin ardından Samandıra'ya yaptığı ziyaret hakkında konuştu. 

Daha önce de birçok kez gittiği Samandıra'ya bu kez özellikle gitmek istediğinin altını çizen Ali Koç “Yedi yaşından beri maça gidiyorum. Alanyaspor'un ikinci yarısında gördüğüm futbolu ilk defa görüyorum. Fenerbahçe'ye yakışmayacak bir şekilde yenildiğimiz için Samandıra'ya gittim” dedi.

Fenerbahçe Çocuk ve Gençlik Kulübünün organizasyonuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen "23 Nisan Şenliği"ne başkan Ali Koç da katıldı. Basın mensuplarına gündemle ilgili açıklamalarda bulunan Ali Koç, kötü bir sezon geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:

"Sezon iyi gitmiyor ve en mahcup olduğum da bu çocuklar. İnşallah önümüzdeki sezon bu çocukların arzularını, beklentilerini yerine getireceğiz. Benim Samandıra'ya gitmem olağan dışı bir durum değil, ilk defa gitmiyorum! Alanya maçındaki futbolu ilk defa gördüm ve bu konuda arkadaşlarla görüştüm. Sezonu iyi bir şekilde kapatmalıyız, bu şekilde giderse tarihe kötü anlamda geçeceğimizi kendilerine ilettim. Hocamızla da dertleştik ama gazetelerde yazıldığı gibi ültimatom verdiğim falan yok, benim tarzım değil. Zamanı geldiği zaman zaten konuşulur"