Ali Koç : Sabrımız taşıyor

Ali Koç : Sabrımız taşıyor

Demir Grup Sivasspor mağlubiyetinin ardından basının karşısına geçen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, önemli açıklamalarda bulundu.

Galatasaray Başkanı Musrafa Cengiz’in, geçtiğimiz hafta kendisinin TFF Başkanı Nihat Özdemir ve MHK Başkanı Zekeriyya Alp ile görüşmesine dair yaptığı açıklamlara ilgili sert bir şekilde konuşan Ali Koç, ‘‘Bazı başkan seviyesindeki açıklamalar sabrımızı taşıracak seviyeye geldi. Onlara da cevap vereceğim’’ dedi. Fatih Terim’e ilişkin gelen “Reklam servislerinden spor servislerine mesaj gittiğini söyledi. Sizi ima ettiği belirtiliyor” sorusuna da cevap veren Koç, “Beni kast ettiyse söylesin. Duymadığım konuda yorum yapmam. Spor basınında Terim’den daha çok korunan hoca yoktur. Onun da nedenlerini zamanı gelince açıklarız” açıklamasında bulundu.

Büyük yara aldık

Maça ilişkin de konuşan Fenerbahçe başkanı, şampiyonluk yarışında büyük bir yara aldıklarını ancak takımın buradan geri gelip şampiyon olacağını dile getirdi. Sivasspor’un oynadığı futbolla maçı hak ettiğini ve Rıza Çalımbayı tebrik ettiğini belirten Ali Koç, hakem performansına yönelik sorulan sorulara da cevap verdi. Koç; ‘’Biz bugün kötü oynadık, kaybetmeyi hak ettik. Rodrigues’in haklı olarak gördüğü bir kırmızı kart var. Konuştuk, oyuncu da kabul ediyor. Hırstan kendini tutamamış. Ozan Tufan da kaptan, kendine hakim olması gerekirdi. Biraz hak veriyorum ama tasvip etmiyorum” yorumunu yaptı.